Sponsor informatie

Sponsoring bij de Post-Kogeko hal? Natuurlijk!

Want de lokale en regionale functie van deze sporthal en de verschillende vormen van sport welke in de hal bedreven zullen gaan worden zorgen er voor dat een breed, gevarieerd publiek uit de gehele regio bereikt wordt.

Tennis, zaalvoetbal en handbal zijn een paar van de sporten welke plaats zullen gaan vinden. De sporten zullen zowel recreatief als in competitie verband plaats gaan vinden waardoor dus vele sporters en publiek de weg naar de Post-Kogeko hal zullen weten te vinden.

De Post-Kogeko hal biedt ondernemers diverse verschillende vormen van sponsormogelijkheden aan zodat de sponsoring geheel op maat afgestemd kan worden en het voor beide partijen een interessante verbintenis wordt. Gaarne bespreken we met u individueel wat uw wensen en eisen zijn ten aanzien van de sponsoring maar hieronder vindt u enkele voorbeelden van sponsoring mogelijkheden bij de Post-Kogeko hal. Uiteraard bieden we bordsponsoring aan.

Maar daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een stuk van de inrichting te sponsoren en uw naam voor “eeuwig” terug te zien op de grote plaquette in de hal. Of misschien ziet u liever uw bedrijfsnaam op de VIP-tribune? Natuurlijk komt uw bedrijfsnaam terug op de website zodat ook daar uw verbintenis met de Post-Kogeko hal zichtbaar is.

Vanzelfsprekend is het mogelijk de sponsoring te combineren met het gebruik van de sporthal.

Kortom sponsoring bij de PostKogeko hal is meer dan de moeite waard.

Neem voor meer informatie Contact op met het bestuur.

 

Copyright © 2021. Post Kogeko Sporthal Schipluiden